Reluxa típusok

Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet!

Reluxa lamella szélesség


többféle méret

Reluxa szín


40 féle szín

Reluxa anyaga


Alumínium vagy akár trópusi fa
n_reluxak

Reluxák

A mindenki által ismert alimínium reluxát 25 mm-es és 16 mm-es lamella szélességgel is készítjük. Felszerelhető minden hagyományos és tessauer, valamint hőszigetelt bukó-nyíló ablakra és ajtóra egyaránt. Előszeretettel alkalmazható üzletek kirakataiban illetve a családiházakhoz épített üvegportálok és télikertek hővédelmére!

40 féle színből választhatja ki a legmegfelelőbbet!

Újdonság: Készíthetjük a reluxát akár trópusi fából egyedire színezve, 25 vagy 50mm-es lamellákkal, vagy 25 mm-es alumínium lapokkal, de teljesen élethű fautánzat (tölgy, mahagóni és fenyő) színben is !

Gyártjuk még az úgynevezett "ISSO" reluxát is. Ennél a modellnél felül a tartó profil el van takarva egy formatervezett (íves) a reluxával megegyező színű tokkal. Oldalfeszítése átlátszó damillal történik. Kezelése egyik oldalon gyöngylánccal van megoldva, ezzel lehet a lamellákat billenteni (nyitni-zárni), illetve felhúzni is a reluxát.

Fa nyílászáróknál a tokot, a lefutósínt, a zárólécet és a szúnyogháló kiakasztókat az ablak színével megegyező RAL színterezéssel látjuk el. Színesre vagy famintásra fóliázott nyílászáróknál ugyanezen alkatrészeket az ablakkal megegyező RENOLIT fóliával készítjük !
Lásd a képgalériában !

Reluxa beépítés képekben

Reluxák felszerelve

gondos-reluxak-44
gondos-reluxak-43
gondos-reluxak-48
gondos-reluxak-47
gondos-reluxak-50
gondos-reluxak-46
gondos-reluxak-294
gondos-reluxak-293
gondos-reluxak-51
gondos-reluxak-295
gondos-reluxak-226
gondos-reluxak-528
gondos-reluxak-44 gondos-reluxak-43 gondos-reluxak-48 gondos-reluxak-47 gondos-reluxak-50 gondos-reluxak-46 gondos-reluxak-294 gondos-reluxak-293 gondos-reluxak-51 gondos-reluxak-295 gondos-reluxak-226 gondos-reluxak-528