A legegyszerűbb kivitelűek a fixkeretes szúnyoghálók, műanyag vagy alumínium keretbe feszített halványszürke üvegszálas szúnyoghálóval. Készülhet bármilyen alakú nyílászáróra, akár RAL színű kerettel felcsavarozva vagy sarokmágnessel rögzítve.

Nagy méretű, bukó-nyíló ablakokra és ajtókra mozgatható kivitelű szúnyoghálókat alkalmazunk. Teraszajtókra vízszintes mozgatású, alumínium tokos és sínes szimpla, vagy dupla (középen mágnessel összetapadó) szúnyoghálót szerelünk.

Újdonság : Nagyobb méretű ajtóknál vagy ablakoknál "fék"-kel csillapítjuk a szúnyogháló esetleges gyors tokba csapódását,egyben egyszerűsítve a kezelést és növelve az élettartamot !

Renolit fóliázott nyílászárókra ugyanazzal a fóliával ellátott szúnyoghálókat szerelünk !

Egyszárnyas ajtókra széles alumínium keretes, alul "rúgdosóval" ellátott, rugós zsanérral (önműködő becsukódás) szerelt ajtószúnyoghálót is készítünk.

A mostanában épülő új családi házakon és lakásokon kedvelt megoldás a teraszok nyílászáróinál az emelő-toló megoldású nagyméretű ajtók beépítése. Ezekre készült a TOLÓ szúnyogháló ajtó kétféle profilvastagsággal, (12x30 mm-es vagy 13x62 mm-es alumínium pálya)egy, kettő vagy akár több ajtó lapos megoldással.

Amennyiben alul semmilyen sínt nem akar kerülgetni, átlépni (mivel a toló ajtó is "0" küszöbbel rendelkezik), akkor javasoljuk a PLISZÉ szúnyoghálót, mely rejtett műanyag lánccal készül, úgynevezett "vonat" technológiával, alul ragasztott 3 mm-es műanyag "küszöbbel".

Természetesen ezeket is lehet bármely RAL színkód szerinti színben, illetve RENOLIT fóliázva kérni.

Lásd a képgalériában!

Képgaléria
készítette a Wawona