- külső tokos előtét redőnyök (műanyag és alumínium)
- vakolható tokos előtét redőnyök (műanyag és alumínium)
- felső tokos (ráépíthető tokos) redőnyök (műanyag és alumínium)

Mindhárom fajta redőnyt lehetséges beépített, mobil szúnyoghálóval készíteni!

Műanyag redőnyök:

Igen széles körben kedvelt elérhető ára és széles színskálája miatt. Minden fajta ablakra, ajtóra, portálokra és verandákra, vagy akár térelválasztóként is szerelhető. Működtetése kézzel, gurtnicsévélő automatával. Kombinálható a redőny tokjába beépített, mobil szúnyoghálóval is. Kész házaknál, utólagos beépítésnél rozsdamentes LINDAB tokkal, gumibetétes műanyag lefutósinnel és alumínium záróléccel szereljük! Még épülő házaknál, különösen ahol a nyílászárót felső toktoldóval építették be, illetve megemelték fölötte a két külső áthidalót akár vakolható tokkal is készülhet. Természetesen ezen megoldásnál is alkalmazható a beépített mobil szúnyogháló!

Fa nyílászáróknál a tokot, a lefutósínt, a zárólécet és a szúnyogháló kiakasztókat az ablak színével megegyező RAL színterezéssel látjuk el. Színesre vagy famintásra fóliázott nyílászáróknál ugyanezen alkatrészeket az ablakkal megegyező RENOLIT fóliával készítjük !
Lásd a képgalériában !

KépalériaAlumínium redőnyök:

A hőszigetelt alumínium redőnyök felszerelhetőek szintén bármely típusú ablakra, portálra, teraszra vagy kirakatra is. Előnyösen alkalmazhatók nagy panorámás felületeknél akár 500 cm-es szélességben is! Utólagos (kész ház) beépítéskor szerelőfedeles alumínium tokba, új ház építésénél előre beépíthető vakolható tokkal is készítjük. Hatékony védelmet biztosít különösen motoros kivitelnél a betörés ellen. A színek UV stabil lakkozott kivitelűek, akár metál színben is! Nincs vetemedés, fakulás vagy rozsdásodás, a lécek oldalirányú elcsúszása kizárt!

Működtetése kézzel, automata gurtnicsévélővel vagy villanymotorral akár rádiótávirányítós kivitelben!

Kész házaknál, utólagos beépítéskor szerelőfedeles alumínium tokba. Új ház építésekor felső toktoldós nyílászáróknál a toktoldó elé, illetve a külső áthidaló(k) megemelésével kialakított helyre vakolható tokos előtét redőnyként szereljük. Készítjük még az úgynevezett ablakra "ráépíthető tokos" teljesen szigetelt, kívül-belül vakolófelülettel ellátható GEALAN modellt is. Ennél a megoldásnál a nyílászáró fölött 20-25 cm-t ki kell hagyni a falazat teljes szélességében és az ablakok beépítése előtt,még a "földön" kerülnek felszerelésre a redőnyök.
Mindkét esetben lehetőség van a tokba rejtett szúnyogháló beszerelésének !
Fa illetve színes (fóliás) nyílászáróknál ugyanaz a RAL színterezés és RENOLIT fóliázás lehetséges, mint a műanyag redőnyöknél !
Lásd a képgalériában !
készítette a Wawona